About

Heyy, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog neemt! Mijn naam is Maria Misakyan, dit is dus ook de naam van mijn blog. ik ben 17 jaar jong en ben deze blog gestart in juni 2016. Sinds 2015 volg ik de opleiding marketing & communicatie op het ROC van Twente.

Tijdens mijn stageperiode heb ik o.a. verschillende blogs moeten schrijven en zelfs echte content voor websites geschreven. Dit vond ik heel leuk en daardoor leek het mij interessant om een eigen blog te beginnen. Ook maakte ik toen ik klein was altijd verhaaltjes en vond ik het al leuk om te schrijven. Met behulp van mijn toffe stagebegeleiders ben ik deze blog begonnen. Alle content is door mij geschreven en naar eigen mening.

Op mijn blog vind je naast beauty and fashion ook andere artikelen. Ik schrijf alles zelf tenzij het anders is aangegeven. Als ik dus een review schrijf over een product hoeft dit niet altijd positief te zijn, want als ik iets niet leuk vind geef ik daar mijn mening ook over.

Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwe blogposts of meer te weten komen over mij? Volg MariaMisakyan.nl dan op Facebook of Instagram

Maria Misakyan