Benefit BrowVO! Review

benefit

Perfecte wenkbrauwen

Wij willen het allemaal wel, de perfecte wenkbrauw. Op het internet vind je verschillende tutorials over de wenkbrauwen, maar is dit echt wat je wilt? Benefit snapt dat het moeilijk kan zijn en daarom is Benefit een nieuwe wenkbrauwen lijn gestart. Deze producten zijn sinds 1 jui 2016 exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. In deze lijn vind je de mooiste producten voor jouw wenkbrauwen. Hiermee kun jij ‘ze’ laten stralen op je eigen manier en heb je nooit meer last van ruimte tussen de haartjes of dunne wenkbrauwen. Ook hebben ze prachtige kits, deze kit bevat alles wat jij nodig hebt voor de perfecte wenkbrauw (on FLEEK)!

Benefit Wenkbrauw | make up review

benefit review
Een van de nieuwe producten is de benefit BrowVo! primer and conditioner. Dit is een primer voor de wenkbrauwen, whaat serieus? Ja, was zelf ook verbaasd dat dit bestond. In dit artikel ga ik dan ook de Browvo! reviewen. In de verpakking zit een boekje met tips &tricks en het product zelf. Het ziet er super schattig uit en is heel makkelijk te gebruiken.

mooie wenkbrauwen

Het enige wat je hoeft te doen is aan het uiteinde te draaien. Als je dit hebt gedaan komt er een soort van een natte vloeibare crème uit. Wanneer je dit aanbrengt, voelt dit heel raar en plakkerig aan. Ik heb dit nu een keer gebruikt en aan het begin voelde het heel raar, maar na een minuutje voelt het al normaal aan. Ook heeft het een soort van borsteltje om gelijk je haartjes mee te kammen. Dit is super fijn!

Zie hieronder een video:

 

wenkbrauw make up

Waarom heet het eigenlijk een conditioner en primer? De conditioner zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er dikker, voller en gezonder uitzien. Dit komt doordat er keratine en soja-eiwitten in zijn verwerkt. Op de verpakking staat dat je het moet aanbrengen voordat je gaat slapen, zodat het goed kan inwerken. Het is ook een primer, omdat het ideaal is voordat  je make-up aanbrengt. Hierdoor blijft de make-up langer en beter op de wenkbrauw zitten.

Benefit kopen

De BrowVo! is exclusief verkrijgbaar in geselecteerde Douglas filialen en ook kun je benefit bestellen op de webshop. Je kunt het kopen voor €30,50, dit is best wel prijzig. Het maakt je wenkbrauwen wel veel mooier, dus ik heb het er wel voor over.

Lijkt dit product jou leuk?

 

maria misakyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *