Hoola Benefit & Hello Flawless poeder Review

benefit hoola en hello flawless

De Benefit Hoola en Hello Flawless poeder is al een tijdje een van mijn favoriete cosmetica producten en daarom besloot ik om hier een review over te schrijven. Het kan natuurlijk zijn dat niet iedereen het fijn vind, maar ik vind het wel super fijn en daarnaast zijn de verpakkingen toch te schattig! Leuk om cadeau te geven, maar het leukst om zelf uit te testen.

 

Benefit Hoola

hoola bronzer

De benefit hoola is een bronzer en dat is natuurlijk top, want je kunt nooit genoeg bronzers in huis hebben. Het is een kartonnen verpakking met daarin de bronzer, een spiegel en een kwastje. Het kwastje vind ik niet super goed, daarom gebruik ik een andere kwast die ik een keer bij de Kruidvat heb gekocht. Deze bronzer is heel mat en geeft heel veel pigment af. Dit is natuurlijk ideaal, want je hebt minder nodig, waardoor je er langer van kunt genieten.

bronzer met kwast       kwastje cosmetica

De bronzer geeft heel snel af en daarom is het niet erg welk kwastje je gebruikt, maar om het goed te kunnen blenden vind ik dit kwastje niet fijn. Het brengt een soort van streepachtig lijntje aan op je huid en dat is de reden waarom ik een ander kwastje te gebruik.

Ik heb de mini versie van de hoola ook, omdat ik een keer de benefit party popper cadeau had gekregen. Dit was trouwens super leuk, want er zaten allerlei miniaturen in, waaronder dus de bronzer, maar ook de high beam en 10 andere benefit producten. De bronzer is heel fijn, maar je moet het er wel iets voor over hebben, want hij kost €33,00 en er zit iets minder dan 10 gram in. Je kunt de benefit bronzer o.a. in bepaalde Douglas filialen kopen en op de webshop.

bronzer en poeder benefit

 

Benefit Hello Flawless

De Hello flawless is een poeder van benefit en deze ziet er ook weer super leuk uit, soms zo mooi dat het zonde is om het te gebruiken. Het zwarte met wit ziet er heel strak uit en het is leuk dat de voorkant ook en soort van spiegel is, je kunt jezelf er namelijk door heen zien.

hello flawless poeder

Op de foto zie je mijn vingerafdrukken, omdat ik niet kon wachten tot de foto was gemaakt.

Je kunt de poeder gebruiken voor het hele gezicht of alleen op oneffenheden, Benefit laat de keuze aan jou. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar omdat er verschillende huidskleuren zijn. De kleuren zijn: Ivory, Champagne, Ivory(2), Honey, Beige, Beige(2), Amber, Hazelnut en Nutmeg. Ik heb zelf de hazelnut, maar het is iets te donker en denk dat ik de volgende keer Amber neem. Je kunt het wel nog steeds aanbrengen maar ik denk dat een teint lichter beter bij mijn huid zou passen.

benefit spons en kwast

De hello flawless van Benefit heeft een kwastje en een spons waarmee je de poeder kunt aanbrengen. Dit kwastje vind ik wel wat fijner dan die van de bronzer, want dit is iets zachter. Wel gebruik ik het liefst een dikkere kwast als ik de poeder over mijn hele gezicht aanbreng. Voor kleine plekjes is dit kwastje wel ideaal. Het sponsje is plat en deze vind ik heel fijn en eenvoudig in gebruik. De benefit hello flawless is ook te koop in o.a. bepaalde Douglas filialen en op de webshop. Het kost €35,50 en er zit 7 gram in.

Welk product van benefit vind jij heel fijn?

 

maria misakyan

 

Comments

 1. Charly
  juni 14, 2016 / 8:18 pm

  Waaaah heel leuk gedaan Mar 😘

 2. Kim
  juni 14, 2016 / 9:39 pm

  Ah echt leuk gedaan! 😍
  Ik wil ool weer beginnen

 3. alicia houten
  juni 16, 2016 / 6:35 am

  leuk gedaan!!!!!!

 4. Marleen Blanchard
  juni 16, 2016 / 7:31 am

  Hey leuke blog ik ga je zeker volgen en in de gaten houden!

  Groeten Marleen

 5. aysegul demir
  juni 16, 2016 / 7:34 am

  hele mooie blog! door jou heb ik weer zin om te beginnen.

 6. Fabienne
  juni 16, 2016 / 8:06 am

  Leuk Maria! 💖👯

 7. Tulin
  juni 17, 2016 / 8:47 pm

  Echt super leuk dat je dit doet! Trots 💋 ❤️

  Groetjes, Tulin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *