How to style a Levi’s shirt

levis tshirt

Een paar weekjes geleden ben ik samen met een vriendin naar Arnhem geweest, toen kocht ik dit shirt in de Levi’s store. Ik vond het een leuk shirtje en het zat heel fijn, dus deze kon ik niet laten liggen. Ik laat jullie in deze blogpost zien, hoe ik dit shirt heb gedragen en misschien haal je er wel inspiratie uit.

Alles wat je moet weten over het shirt

zwarte shirt met een rode logo

Het  shirt dat ik heb gekocht is er een van Levi’s, het is een simpel shirt met het logo erop. Ik vond het er zelf mooi uitzien, omdat het best wel groot is. Ik vind het wel mooi als shirtjes over-sized zijn. Toen ik het ging passen, zat het ook nog eens fijn en het kostte maar €24,95. Wel moet ik erbij zeggen dat dit een mannen model is. Ze hebben deze ook in een vrouwen model, maar die vond ik iets minder mooi, omdat het iets dunner aanvoelde. Ik heb gekozen voor een maat S, een XS past mij ook, maar die hadden ze niet meer. Eigenlijk vond ik dat niet zo erg, want ik wilde toch dat het wat groter uit zou vallen. De caissière vertelde mij dat je het eerst naar binnen moest vouwen en daarna in de wasmaschine mocht stoppen (niet hoger dan 30ºC).

Kleding combineren

Levi's tee

Ik heb er bewust voor gekozen om het simpel te houden, omdat ik het shirtje zelf al opvallend vond. Op de foto zie je dat ik een ketting om heb, deze heb ik gekocht op AliExpress voor iets minder dan €2,00 (het duurt trouwens wel lang voordat je de ketting krijgt). De ketting draai je om je nek heen en daarna maak je er heel los een knoopje in. De broek die ik op de foto draag is er een van de ZARA. Deze  kun je geloof ik niet meer kopen. Het mooie aan deze broek is dat de onderkant een beetje gerippeld is. Dit ziet er heel stoer uit onder lage schoenen. De schoenen die ik draag zijn de Converse Chuck Taylor All Star in maat 37,5 gekocht bij de American Today. Ook draag ik nog een riem, deze is van de H&M in samenwerking met Coachella. Meestal draag ik het shirtje een beetje in mijn broek, maar lang is ook mooi.

Meer manieren om een levi’s t-shirt te stylen

levi shirt

Ook kun je ervoor kiezen om het shirtje lang te laten, dit zit lekker losjes en fijn. De mouwtjes vouw ik altijd op, omdat het anders te lang is. Als je het koud hebt kun je er ook voor kiezen om een leren jasje aan te doen. Ik draag meestal een leren jasje van de ZARA. Deze kon ik niet meer op de site vinden, maar ik zou hieronder wel een foto plaatsen.

leren jasje van de zara

leren jas van de zara

Wat vind jij van deze outfit?

 

maria misakyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *