KRUIDVAT ORIGINALS CREAM


Beste lezers,

In dit artikel ga ik het hebben over de day and night cream van Kruidvat, het gaat om de Kruidvat Original lijn.

kruidvat huidverzorgingslijn

Low- Budget day and night cream

Als ik eerlijk ben gebruik ik vaak een tijdje een crème en ga ik dan weer over na een ander merk. Zo heb ik een hele lange tijd Clinique en Chanel gebruikt. Nu was ik wel nieuwsgierig naar een low budget merk en dat is dit zeker ook, want het was in de aanbieding voor slechts 1,99. Dit is wel heel goedkoop, maar tot nu toe vind ik het best een fijne gezichtscrème.

Kruidvat Originals day night cream

review kruidvat huidverzorging

Dit verzorgingsmiddel is gemaakt met de bedoeling om je huid te reinigen.  Het is vloeibaar en dus makkelijk uit te smeren. Er zit tea tree in en daar ruikt het dan ook naar. Zie dit artikel voor meer info over tea tree.  Ik breng het in de ochtend aan voor de foundation en vind het heel fijn aanvoelen. Wel moet ik erbij zeggen, de geur is heel overheersend, dus je moet er wel van houden. Dit verzorgingsproduct is dermatologisch getest.

Mijn kijk op de Kruidvat crème

Ik heb de crème enkele dagen gebruikt en het is zeker fijn. Toch zou ik deze niet dagelijks gebruiken, want ik heb niet echt het idee dat het mijn gezicht heel erg voedt. Voor op vakantie of ff snel een crempje is dit zeker een aanrader. Mocht je een low budget hebben dan kun je hier wel heel lang mee. Het potje ziet er leuk uit en je kunt het gemakkelijk in een tasje meenemen. The orginals lijn van Kruidvat heeft nog heel veel meer verzorgingsmiddelen. Kijk op KRUIDVAT voor meer informatie.

Kruidvat heeft vestigingenbin Nederland en België. Helaas verzenden ze niet naar het buitenland.

 

Bedankt voor het lezen,

Maria  Misakyan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *