Mijn 4 Favoriete Producten

makeup en essentials

Een paar dagen geleden had ik op mijn facebook pagina een post geplaatst over 4 cosmetica producten. Het leek mij waanzinnig leuk om hier wat dieper op in te gaan en daarom schrijf ik er een blogpost over. Het gaat om een heerlijk geurtje, een setting spray, highlighter en een beautyblender. Well, laten we maar beginnen met het geurtje

Yves Saint Laurent Manifesto

ysl manifesto

Afbeelding bron: www.douglas.de

Ik heb een obsessie voor parfums en heb daarom ook heel veel geurtjes die tot mijn favoriet behoren, manifesto is daar ook een van. Dit geurtje ruikt zoet en poederig. Het is heel fris voor in de zomer, maar ook heerlijk om in de winter te gebruiken. Houd je ook zoveel van dit geurtje en kun je er geen genoeg van krijgen? Kies dan ook voor de bodylotion of shower gel.

Dit geurtje kun je o.a. bestellen bij de Douglas en Iciparis Xl en is vekrijgbaar in de volgende hoeveelheden. 30 ML, 50 ML en 100 ML. Je kunt dit geurtje kopen vanaf €54,81, maar dan heb je helaas wel 30 Ml.

Urban Decay ALL NIGHTER Makeup Setting Spray

review setting spray

Afbeelding bron: www.grazia.nl

Herken je het gevoel dat je make-up on fleek zit, maar het binnen een paar uur al vervaagd is. Nou, dat hoeft dus niet meer, want met de setting spray van urban decay blijft je make-up de hele dag goed zitten. Hoe breng je het aan? Als je helemaal klaar bent met het opmaken breng je de spray aan. De spray spuit je ongeveer op 30 cm afstand van het gezicht, daarna komt  er een dun laagje water op de huid, maar geen zorgen want het droogt van zelf weer op.
De spray kan worden besteld op ICIPARIS XL Er zit 118 ML in en kost €27,00, dit is best prijzig en daarom kun je er ook voor kiezen om een travel size te bestellen. Deze kost €12,90 en hier zit 30ML in.

Mac Mineralize Soft and Gentle

mac highlighter review

Afbeelding bron: www.debijenkorf.nl

 

Wauw, toen ik deze highlighter nu al een tijdje geleden had gekocht (Bijenkorf, Amsterdam) was ik er zo blij mee. Vandaag, de dag is het nog steeds een van mijn favoriete make-up producten. De Soft and Gentle is een highlighter (Duuh, ik denk dat bijna elk meisje dat wel weet). Het laat een hele mooie gloed achter op het gezicht en het liefst wil ik het op mij hele gezicht gebruiken. Helaas moet ik mezelf inhouden want anders glimt je hele gezicht en dat willen we natuurlijk ook niet hebben.

Ik breng het aan met de vlinderpenceel van de kruidvat. Deze highlighter had ik gekocht voor €28,00, maar op de site van de Bijenkorf kost het €31,00. Geloof me, dit is een van de mooiste highlighters.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

real techniques sponge mening

Afbeelding bron: www.boozyshop.nl

Naast de original beautyblender zijn er nog heel veel andere sponzen, waarmee je de foundation en concealer kunt aanbrengen.
Een van mijn favorieten is de Real Techniques Miracle Complexion Sponge. De spons heeft drie kanten en elke kant heeft weer een ander functie:

  • De ronde zijden is bedoeld voor de foundation, deze breng je aan met een deppende beweging.
  • De platte kant is bedoeld om mee te contouren.
  • Het puntje is bedoeld om concealer op bepaalde kleine plekjes aan te brengen.

De blender kan droog en vochtig worden gebruikt, wil je een lichte dekking, maak de spons dan een klein beetje vochtig. Wil je een volle dekking, gebruik de spons dan droog.
Ik heb de MIRACLE COMPLEXION SPONGE besteld op  Boozyshop voor maar €9,95 inclusief verzendkosten.

maria misakyan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *