MIJN FAVORIETE PARFUMS | FLOWERBOMB AND MORE | ❤️

Maria Misakyan blog parfum

Op de foto hierboven zie je drie parfums, van links naar rechts: Flowerbomb, Alien en Black opium. In dit artikel vertel ik jullie meer over deze geurtjes. Hoe ruikt het, waar kun je het kopen en nog veel meer.

PARFUM LIEFHEBBER

Mensen die mij kennen die weten dat ik ‘verslaafd’ ben aan parfums. Ik heb er altijd wel een in mijn tas zitten. Momenteel zijn dit mijn drie favoriete geurtjes, maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere lekkere parfums. Als we het over alle ‘ lekkere’ geurtjes gaan hebben, zijn we morgen nog niet klaar! Dus laten we na deze lange intro eindelijk beginnen met het geurtje van  VIKTOR & ROLF, Flowerbomb !

Flowerbomb review by mariamisakyan

Review Viktor en rolf (Fowerbomb)

Wie zijn VIKTOR EN ROLF?

Viktor & Rolf zijn twee Nederlandse modeontwerpers. Het gaat om een duo, Viktor Horsting en Rolf Snoeren. Ze maken niet alleen kleren, maar ook kunst, want ze hebben zelfs stukken in het museum staan. Viktor & Rolf brachten ook het geurtje, Flowerbomb uit. Het geurtje is eigenlijk al redelijk oud, maar het is echt heerlijk.

Waar ruikt het geurtje naar? 

Zoals de naam al beschrijft, geeft Flowerbomb echt een geurexplosie van bloemen. Enkele bloemen die je ruikt, zijn Jasmijn, Orchidee, Fresia en nog meer. Ook zijn er noten en vanille in verwerkt. Het is een zoete geur, maar toch ruikt het ook naar kruiden. Ik vind het heerlijk en gebruik het daarom ook eigenlijk wel vaak.

Flowerbomb & Douglas

Op Douglas.nl kun je het kopen vanaf €69,50. Ook is er nog een variant te koop, deze is iets sterker. Trouwens, ze hebben ook een parfum ontworpen voor mannen, genaamd Spicebomb. Leuk om cadeau te geven!

Alien mariamisakyan.nl

Alien review| mariamisakyan.nl

Thiery Mugler

Heel veel mensen kennen het ‘Alien’ wel, maar wie heeft het ontworpen? Het gaat om een Franse modeontwerpster. Ze ontwerpt best wel ‘aparte’ kleding. Ze heeft de kleren van o.a. Lady Gaga ontworpen. Tegenwoordig staat ze bekend om haar luchtjes, Alien en Angel.

Het geurtje Alien

Als eerst het flacon, het moet een Alien voorstellen. Een Alien is een vreemd wezen. Ze wilde met deze flacon laten zien dat iedereen uniek is. Dit geurtje is best wel ‘sterk’ en je kunt het uit honderden herkennen. Het geurtje ruikt naar jasmijn en hout. Ik zou dit geurtje aan iedereen aanbevelen.

Verkrijgbaarheid

Dit geurtje is ook te koop in de Douglas of op de webshop. Het geurtje is nu in de aanbieding, waardoor je 10% korting krijgt. Ook hiervan kun je een bodylotion kopen. Het merk Alien heeft ook nog andere luchtjes, maar mijn voorkeur gaat uit naar deze.

black opium blog maria

Yves Saint Laurent

Black Opium is echt een geur voor chique gelegenheden. Het ruikt naar koffie en vanille, verder kan ik het niet beschrijven. Daarom zullen we maar even naar de ingrediënten gaan kijken. Op Douglas.nl zag ik dit staan:

  • Peer, cassis en groene mandarijn.
    Jasmijn, oranjebloesem, zonnebloemenakkoord.
    Koffieakkoord, witte muskus, wit houtakkoord.

Het klopte dus wat ik dacht, want er is inderdaad iets van koffie en hout in verwerkt.

Op dit geurtje krijg je tijdelijk 25% korting, kijk voor meer informatie op www.douglas.nl

geurtjes, parfums www.mariamisakyan.nl

 

Welke parfum is jouw favoriet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *