What’s in my bag…

lichaamsverzorging en makeup voor onderweg
Vandaag  schrijf ik een what’s in my bag, hiermee laat ik jullie zien wat ik in het dagelijks leven meeneem in mijn tas. De tas die ik gebruik is er een van de Primark uit Enschede, het was helemaal niet duur (onder de €20,00 geloof ik!) Ik weet niet of het nog verkrijgbaar is, want de tas was een aankoop van een aantal maanden geleden. Als je naar beneden scrolled kun je een foto van de tas zien.

Wat heb ik in mijn tas?

oordopjes, telefoon en portommonee

Natuurlijk heb je op bepaalde dagen andere producten mee dan normaal, het ligt er dan ook maar net aan waar je naar toe gaat. Mijn telefoon en oordopjes heb ik altijd mee, meestal in mijn handen en als het echt niet kan in mijn tas. Mijn portemonnee ligt standaard in mijn tas, maar daar heb ik eigenlijk nooit zoveel in, omdat ik bijna altijd pin. Mijn pinpas heb ik een  telefoonhoesje zitten die ik bij de Kruidvat heb gekocht.

accessoires voor het haar

Overal waar ik ben, zoek ik een wc om te checken of mijn haar wel goed zit. Daarom heb ik altijd een kam, elastiekje, schuifjes en een knip in mijn tas zitten. Net als een kam is het ook belangrijk om pennen in je tas te hebben, deze voorwerpen en producten komen altijd te pas.

De fijnste verzorgingsproducten

alien parfum en handverzorging

Ik vind het heel belangrijk om verzorgd te zijn, daarom neem ik een parfum, hand ontsmettingsgel, hand scrub en deoderant mee. Op mijn foto zie je geen deoderant, want de deo die ik het vaakst gebruik was op, het is er een van dove en toevallig zijn de dove deoderants nu 2+2 gratis bij de kruidvat. De hand ontsmettingsgel gebruik ik als ik mijn handen wil wassen, maar ik geen kraan heb. De hand scrub ligt in mijn tas, omdat het gewoon een heerlijk product is, deze kun je kopen bij de RITUALS en het kost €11,50.  Ook heb ik een obsessie voor parfums en neem ik er altijd eentje mee. Mijn favoriet van nu is de Alien van Thierry Mugler, deze zie je ook op de foto!

 ‘A woman who doesn’t wear perfume has no future’- Coco Chanel

Beauty producten voor onderweg

make-up voor onderweg

mocca lippenstift MAC

Mocca- MAC Cosmetics

Naast alle belangrijke spullen is het natuurlijk ook handig om een tasje met cosmetica producten mee te nemen. De beauty producten die ik meeneem zijn een foundation, creme, en poeder van Benefit. Over de hello flawless poeder heb ik al eerder een artikel geschreven. Daarnaast zit er bijna altijd wel een lippenstift in, vaak mocca of velvet teddy van MAC. Ook moet de blender van real techniques in mijn tas zitten, dat is echt een wonder product.

primark zwarte tas

Mijn zwarte bag van de Primark

Welke producten heb jij mee in je tas?

 

maria misakyan

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *